Facebook

HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel is at HBS Pijlsnel.
HBS Pijlsnel
Altijd al eens willen schieten, maar nooit geweten hoe je moet beginnen? Kom aankomende zaterdag naar de open dag!

Van 13:00-17:00 staan er mensen klaar om iedereen die dat wil, van jong tot oud, kennis te laten maken met het handboogschieten. Je kunt zelf schieten en kijken hoe de ervaren schutters aan het werk zijn.

We zijn te vinden aan de Scheepsbouwersweg 10 in Landsmeer. Tot zaterdag!
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Er is weer werkdag vandaag! Buiten wordt hard gewerkt om het pad naar de voordeur weer terug te leggen, er worden nieuwe bokken gemaakt voor het buitenveld en binnen is een grote schoonmaakronde geweest en worden er een hoop losse klusjes aangepakt.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel added 39 new photos — at HBS Pijlsnel.
Nog net voor het mooie weer uit was bij ons gister nog de jaarlijkse Koningsverschieting! Bedankt voor iedereen die aanwezig was, het was weer een gezellige dag.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
En als afsluiter van de bondswedstrijden waren vandaag de bondskampioenschappen teams voor barebow en longbow bij Pijlsnel. Mooie wedstrijd, bedankt!
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
En dat waren ook de Barebow-schutters. Alle schutters, organisatie, mensen achter de bar bedankt!
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Dit weekend worden er overal in het land Rayonkampioenschappen gehouden. Ook bij Pijlsnel mogen er een aantal klasses strijden om de rayontitels: gister waren de klasses Longbow 1 en 2 en Instinctive bow 1 en 2, vandaag Barebow 1 en 2. Hier zie je de foto's van gisteren!