Facebook

HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Zoals hopelijk bij iedereen bekend: er zijn weer nieuwe maatregelen omdat het sinds het stoppen met intelligente lockdown toch weer oploopt met de corona gevallen in het land.
Een aantal maatregelen hebben ook invloed op onze dagelijkse gang van zaken.

Vanaf vandaag 18:00 tot 20 oktober 18:00 geldt voor ons het volgende:

De kantine blijft helaas gesloten.
Geen bakje koffie dus meer voor de schutters de aankomende weken. Neem dus zelf voor de zekerheid een flesje water mee.

Toeschouwers zijn niet meer toegestaan.
Dus voor alle ouders: kids afzetten bij de poort en weer ophalen wanneer het tijd is.

Verder blijven alle andere maatregelen die al waren gemeld van kracht.
Dus gewoon afstand houden, blijven zitten als je niet schiet, houd je stoel, enzovoorts enzovoorts.

Het jaar 2020 is tot nu toe natuurlijk een waardeloos jaar geweest. Iets waar wij, als bestuur zijnde, weinig aan kunnen veranderen. Het enige wat wij kunnen doen is de adviezen van de overheid opvolgen en hopen daarbij natuurlijk op jullie begrip en medewerking.

Via onderstaande link kunnen jullie ook nog de nieuwste nieuwsbrief vinden van de NHB.
https://docs.google.com/document/d/1IZuzZh2EWP9E0lLNRdzhJr85ajEUGGrEoMFcTFC8NWo/edit?fbclid=IwAR2TnRV-VD1yrbs-sOv6Z27XOm3vwwcVDLD1YEk13NsAD8bBgO6Xd9GkvQA
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Straks is er weer een persconferentie van de minister president.
Hierin worden, vrijwel zeker, ook maatregelen aangekondigd die voor ons van toepassing zijn.

Zodra ook de bond alle maatregelen voor de sport op een rij heeft gezet, zal zo spoedig mogelijk de informatie jullie kant op komen.

Houd de mail in de gaten aankomende dagen!
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Zojuist is er weer een mail verzonden naar de leden met de laatste nieuwtjes.

In de mail wordt bijvoorbeeld ook de jaarvergadering (hehe, eindelijk!) en de kerstverschieting aangekondigd.

Kijk nu in je mail om te zien welke dagen je vrij MOET houden!

(niets binnen? stuur een mailtje naar secretaris@hbspijlsnel.nl om jouw contactgegevens te updaten of kijk in de spambox)
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
bereikbaarheid Pijsnel:

Let op: tussen 20 juli en 10 augustus zijn er werkzaamheden aan de binnenring A10 en aan de IJdoornlaan. De vereninging blijft, via een omleiding, bereikbaar.

Zie meer informatie op: (https://landsmeer.nl/werkzaamheden_ijdoornlaan/)
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Het is zover!

Afgelopen nacht is er een mailing uitgegaan met de belangrijkste dingen omtrent de heropening.
(Niets binnen gehad? Kijk ook in je spam map en sla het emailadres op onder jouw contacten.)

Lees deze goed door, houd je aan de afspraken.

Aankomende dinsdag beginnen we weer!

Tot dan.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Beste leden van Pijlsnel,

Laat ik dit bericht maar beginnen met jullie bedanken voor alle geduld en begrip die jullie de afgelopen maanden hebben gehad voor ons.

De afgelopen weken zijn er weer meer versoepelingen aangekondigd waar wij achter de schermen natuurlijk weer druk mee bezig zijn.

Omdat wij als bestuur al van meerdere kanten vragen hebben gekregen van enthousiastelingen die stonden te popelen om weer te beginnen, bij deze een kleine update van wat jullie ongeveer kunnen verwachten.

VOORDAT wij de binnenbaan/kantine/toiletten enzovoorts weer open kunnen stellen, moeten er meerdere protocollen worden aangehouden. Zo hebben wij protocollen voor sport en voor horeca.

De regering heeft aangekondigd dat binnensporten vanaf vandaag weer zou mogen. Echter zeiden zij ook dat dat in overleg met de gemeente moet gebeuren gezien zij handhavende partij in het geheel zijn. Wij hebben dus ook zo snel mogelijk contact met de gemeente opgenomen over wat er van hen uit verplicht is. Iets waar wij nu nog mee bezig zijn om volledig aan te voldoen. Ook dienen er een paar aanpassingen plaats te vinden in onze kantine om daar nog de anderhalf meter te kunnen houden.

Wij kunnen jullie wel allemaal gaan vervelen met alle details, maar dit is waar je een bestuur voor hebt. Zorgen dat alles kan draaien zodat de leden zich nergens druk over hoeven te maken en gewoon kunnen genieten van de sport.

1 ding wat wel met 100% zekerheid anders is dan voor de coronasluiting:

Het rookhok mag al sinds 1 april niet meer worden gebruikt. Dat was een wetgeving die vorig jaar al was aangekondigd en nu, helaas zonder 1 grote laatste rookwolk van de rokers op de club, al van kracht is gegaan. Het rookhok gaan nog worden omgebouwd tot iets anders. Mogelijk dat alle bogen van de muur in dat hokje worden geplaatst en er een rek langs de muur komt waar nu de club bogen hangen. Dat rek kan dan dus gebruikt worden om boogtassen neer te leggen en zo de tafels vrij te houden. Hebben jullie nog een ander idee hiervoor? Bied deze gerust aan.

Hopelijk komt zeer binnenkort een volgend mailtje met de richtlijnen, wat specifieker voor onze vereniging, die wij gaan aanhouden en dato wanneer ‘het normale leven’ (op anderhalve meter afstand) binnen de club weer kan beginnen. Tot dat moment dus nog geen dinsdagavond/woensdagochtend competities binnen, nog geen volwassenentraining binnen, nog geen vrij schieten binnen. Wel is de buitenbaan nog te gebruiken van zonsopgang tot zonsondergang. Iets wat heel lekker is met deze lange dagen.

Is het opgevallen dat ik in dat korte lijstje in de vorige alinea de jeugd training heb weggelaten?

Jeugd tot 18 jaar hoeft geen anderhalve meter afstand te houden. Voorkeur gaat nu nog even uit naar boven training houden maaaaaaar mocht het te hard waaien (morgen windkracht 4) of mocht er onweer zijn, kan er worden uitgeweken naar de binnenbaan. Hierbij geldt nog wel: kantine gesloten en ouders uit de buurt zoals voorgaande weken.

Mochten er verder nog vragen zijn, reageer gerust op de mail of stuur een whatsappje naar 0683081093 (hier boven aan op onze Facebook pagina).

Met vriendelijke groet,

Het bestuur