Facebook

HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Ik hoop dat iedereen al een beetje gebruik heeft kunnen maken van de buitenbaan en weer lekker wat pijlen heeft geschoten onder de warme zon.

Nu is het zo dat niet elke vereniging het zo goed getroffen heeft als wij met een ruim schietveld. Daarom hebben wij ook even in onze buurt rondgekeken of er mogelijk verenigingen geholpen kunnen worden.

1 van die verenigingen is Handboogschutterij Czaar Peter in Zaandam.

In overleg is besloten om de leden van Handboogschutterij Czaar Peter gebruik te laten maken van onze baan. Hiervoor dienen zij elke keer te betalen als gastschutter door middel van een ‘Tikkie’/betaalverzoek die als QR-code in het raam van het gebouw hangt.

Ook zouden zij graag weer hun jeugdtraining op willen starten.

Hierdoor is besloten dat vanaf aankomende week het veld gereserveerd is op de woensdag avonden voor de jeugd van Czaar Peter.

Bovenstaand bericht is ook verzonden naar de mailadressen van leden.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Wat een weertje vandaag! Sinds dinsdag mag er weer geschoten worden en er werd vandaag goed gebruik gemaakt van de baan: 7 van de 9 banen waren bezet en de eerste jeugdtraining is alweer gegeven. We zijn er blij mee, want de faciliteiten voldoen aan de regels en toch wordt er al de hele week lekker gebruik van gemaakt, zonder problemen. De anderhalve meter is op het veld prima te handhaven.

Blijf vooral lekker schieten en gebruik maken van de banen. Let wel op: ook komende week en weekend wordt het weer lekker weer. Het kan dan zijn dat de baan vol raakt. Ga dan niet met meerdere mensen op een baan staan, maar overleg even onderling wanneer er gewisseld kan worden. Dan kan iedereen genieten van de baan.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Gisteravond was het dan eindelijk weer tijd voor een jeugdtraining.

Voor nu alleen nog even voor eigen leden i.v.m. een stukje schiet-ervaring.

Vanaf gister geldt dus ook dat de buitenbaan op donderdag avond is gereserveerd (feestdagen uitgezonderd).

Ben jij jeugdlid en wil jij ook graag weer trainen?

Elk weekend gaat er een mail uit van de jeugdleidster waarbij jij je kan aanmelden voor de trainingsavond van die week. Houdt dus de mail in de gaten!
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Zojuist is de mail met de spelregels verzonden naar de leden.

Heb jij geen mail ontvangen? Kijk dan eerst even in je spam map of die misschien daar terecht is gekomen.

Zit de mail daar ook niet? Stuur dan een mail naar secretaris@hbspijlsnel.nl en dan kijk ik of dat mailadres in ons systeem staat.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel is feeling motivated.
Corona update:

Ja, het is (bijna) zo ver!

Vanaf 11 mei a.s. wordt het weer toegestaan om buitensporten te doen op 1,5 meter afstand.

Wij zijn nu aan het kijken hoe alles het best kan worden ingedeeld om de gezondheid en drukte te waarborgen. Mogelijk dus ietsje later dan 11 mei maar het einde van een volledige sluiting is in zicht.

Binnen een paar dagen zullen alle leden een mail krijgen met de precieze dato en de spelregels voor het buitenbaan gebruik bij ons op de club.

Stay tuned.
HBS Pijlsnel
HBS Pijlsnel
Voor de mensen die ook onderstaande Facebook pagina volgen:
De kop van deze nieuwsbrief kan een beetje misleidend zijn.
Wij zijn in ieder geval wel bezig om alles rond te breien betreft de versoepelingen van de regering voor de jeugd en hoe wij dat het best kunnen inrichten.
Graag jullie geduld hiervoor.

Zodra alles duidelijk is, zal dat zo snel mogelijk worden gecommuniceerd.