Nieuwe clubkleding

Als club willen we graag dat we een gelijke uitstraling hebben. Daarom is er besloten om een nieuw clubtenue samen te stellen. Dat is gelukt: er is gekozen voor de onderstaande kleding, bedrukt met het clublogo en naam. Een clubtenue (shirt en trainingspak) zal ongeveer 95 euro kosten. We kijken nog naar mogelijkheden voor andere kleding zoals truien of shirts in een andere kleur (voor buiten, zodat het minder opvallend vies wordt). Het is de bedoeling dat iedereen die wedstrijden schiet, op de wedstrijden de kleding draagt.

Mocht je een tenue willen aanschaffen, schrijf dan je naam op de lijst in de hal. We kunnen dan een pasavond plannen op de vereniging, zodat de eerste lichting tegelijk besteld kan worden (met evt. korting).

Mocht je vragen hebben kun je die stellen aan Dave Kaspers. Mocht hij niet aanwezig zijn kan je ook mailen naar jeugd@hbspijlsnel.nl.

9200000040735683schermafbeelding-2016-09-15-om-20-54-26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *